Tiden räcker inte till.

Min tid räcker inte till för två bloggar, just därför har jag gjort ett beslut. Jag lägger ner Bronsfisken, i alla fall just nu. slr har jag ändå varit trogen till och från sedan typ sjuan, så jag tänker inte släppa den efter fem år.
En dag kanske jag kommer tillbaka hit, som en Bronsfisk.

Engelskalektion och film.

Nu har vi engelska, jag sitter och bloggar med mobilen. Änsålänge har dagen varit riktigt härlig. Jag har ansträngt mig på fysiken och faktiskt förstått vad vi gjorde. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter Såhär resten av dagen också. Det är matte och foto kvar, sen ikväll kommer Hanna. Det kommer verkligen bli grymt mysigt. Nu ska jag koncentrera mig på filmen igen.

Omdömen.

Har precis läst omdömena från skolan. Det är med blandade känslor jag läste dem, men det blev också en vändning. Det är nu det gäller. Jag vet att jag kan, egentligen. Jag ska klara detta och jag ska ta mig uppåt. Helst av allt skulle jag vilja sätta mig ner och prata privat med alla lärare. Få reda på vad osm verkligen krävs för att komma dit jag vill, i varje ämne.
Nu ska jag sats på kemin, det kan jag lova! Den är jag riktigt, riktigt taggad på. Matten ska jag försöka med och fysiken mååååste jag verkligen lägga ner tid på nu. Annars får det fortsätta rulla på som det gör, men jag har mina mål nu och jag ska göra allt för att nå dem.

Håll tummarna.

Nu har jag plockat en hel del på mitt rum. Egentligen syns det inte så mycket, för det är mest i kartongerna det har möblerats om och böcker som har packats ner. Böcker osm legat under min säng och fått massa damm på sig. Nu ligger de i skydd i kartonger och väntar på att få hamna i en bokhylla. Dem saknar det, det har dem berättat.

Nu ska jag strax krypa i säng, på riktigt och inviga mina nyinköpta kuddar :D Sovgott allihop.

Jag lever för dagar som idag.

Dagen har varit kanonbra, på alla sätt och vis. Kemin gav mig energi till resten av dagen. Galet, men sant. Det kändes underbart, underbart att få anstränga hjärnan med kemi igen och faktiskt kunna göra detm ed samma lätthet som jag gjorde det under ettan. Underbart, underbart, underbart!

Pärlan var grym idag. Allting bara funkade, utan problem. Vi kunde göra skänkelvikning, lugnt! Hon travade i riktigt avslappand trav, med höjde rygg och jag kände verkligen hur hon jobba. Hon är underbar, dagar som idag.

Nu väntar rummet på att jag ska plocka undan alla stallkläder, så jag får väl ta tag i det ;)

Trettondagsafton.

Ikväll var det teater med skolan som gällde och jag tyckte den var ganska så bra, faktiskt. Bättre än vad jag hade trott från början. Nu är jag grymt trött. Jag har massa grejer jag skulle vilja skriva om, men verkligen ingen ork. Så jag får skjuta det åt sidan och sätt mg själv och sömnen i första hand. Såm godnatt kära vänner :D

Just det, för första gången har jag lyckats bli dubbelbokad en helg. Haha ;)

Välkommen hem.

Nu är jag hemma igen, efter en superhärlig vecka i Stockholm. Det blev osm jag hade tänkt mig, men ändå inte alls som jag planerat. Det blev underbart och jag älskar det.
Jag fortsätter drömma och hoppas.

RSS 2.0