Posten som utsikt.

Det är inte alla som kan skryta med att de har suttit på ett Postenskontor, det kan jag ;D Med andra ord är jag med Cina på jobbet idag, vilket fakt5skt är ganska mysigt.
Ikväll är det inplanerat massa mys i soffan. Ni hör hur underbart det låter va?!

STOCKHOLM :D

Jag är tillbaka, tillbaka i Stockholm. Kom igår och det är verkligen superhärligt! Jag andas Stockholmsluft, Jag lever Stockholmsliv och jaa, jag älskar det! En dag ska jag bo här, punkt slut.

Sen struntar jag i om folk tror på det eller inte. Jag ska bo här!

English isn't our thing?

Minns ni att jag satt med ett engelska arbete för någon vecka sedan? Ett arbete som egentligen skulle vara grupparbete, men som verkligen inte var det+ Vi fick tillbaka det idag, med ett ig. Så nu är det engelska som gäller, igen. Önska mig lycka till va?

Kemiprov idag också och det kändes... hmm... Det kändes inte alls. Jag bara skrev och hoppas på det bästa, sen får vi se hru det verkligen gick. Jag har verkligen ingen känsla om det gick bra eller dåligt denna gången och det känns minst sagt annorlunda.

Nu är jag grymt trött och även om klockan bara är åtta tänker jag krypa ner under mitt täcke och titta på tv, för att somna tidigt eller inte alls.


Trygghet.

Trygghet är att titta någon i ögonen och se sig själv.


En halvt varv på stolen och pang i säng.

Nu ska jag lägga mig och sova. Stallet tidigt imorgon, sen hem för att plugga, städa och umgås med Elin :D

Mamma har misslyckats med uppfostran av sin lillasyster. Hon ville inte komma från Karlskrona och hit för att locka av ming säng, elakt va? Jag funderar på om hon ska få bädda min säng varenda dag när jag väl är i Stockholm sen, haha ;)

Nu ligger det ett mess från Cina i mobilen. Det får vänta tills jag ligger i sängen, så godnatt med er älskade människor :)

Årets häst.

Jag förstår inte riktigt hysterin runt "Årets häst" på libresse. Har man häst, räcker det inte själv med att man vet att det är årets häst, för alla älskar väl sin egen? Räcker det inte med att jag själv vet om att min häst är bäst?

Hästvärlden handlar så otroligt mycket om bekräftelse från alla andra. Sträva efter att alla andra ska tycka man är bra, bry sig om vad alla andra tycker och tänker. Köpa dyra märkesprylar, för att se bra ut i andras ögon. Är det verkligen värt det? Varför håller man på med hästar, om man bara jämför sig med alla andra? Håller vi inte på med hästar för att vi älskar den kärlek vi får tillbaka från hästarna? Möjligheten att bli fri på hästryggen. Känslan av att allt stämmer?
Det är i alla fall varför jag håller på med hästar.
Ja, jag jämför mig fortfarande med andra, strävar efter bekräftels från andra, vill att andra ska berömma mitt jobb. Men, jag stannar också upp, ser på mig själv och Pärlan från en annan vinkel ibland. Tittar på oss med andra ögon och inser varför jag håller på mer hästar. Jag gör det egentligen inte för bekräftelse, för beundran, vinster i tävlingar, märkeskläder eller något sånt. Nej, jahg gör det för den enorma friheten på hästryggen, känslan av att vara fri. Känslan av att bli älskad tillbaka. Lyckan av att Pärlan kommer i hagen och väljer mig framför kompisarna.
Jag är verkligen inte en ängel mot Pärlan, för jag gör fel. Om och om igen sviker jag henn, men hon kommer tillbaka varje gång. Därför fortsätter jag kämpa, för hon alltid visar sån kärlek och förlåtelse. En kärlek och förlåtelse som ingen annan visar.
Jag väljer hästarna, för  att dem alltid finns där och inte dömer. Är det inte därför vi alla valjer dem från början? Inte för bekräftelsen från alla andra. För i sånna fall kan vi lika gärna börja med någon anna sport, för allt handlar om bekräftelse.
Mitt upp i alla stress runt tävlingsresultat, folks tankar om dig och din häst/ponny. Stanna upp och fundera, varför håller du egentligen på med hästar?

Varm o'boy, o'boy vad gott.

Nu kan jag ta det lugnt för ikväll, det känns verkligen skönt. Nu väntar jag på att mina frallor ska tina och sen blir det kvällsmat i form av varm o'boy och två frallor. Lita mysigt måste jag säga (:

Vilken rabatt får det lov att vara?

Just nu sitter jag på mitt skrivbord, ja ni läste rätt, jag sitter faktiskt på det :) Mitt skrivbord är stoor, så både jag, min data, och massa skit får plats på det samtidigt, verkligen jättesmidigt.

Just nu tar jag ett par minuterspaus från reklamvikningen, ska strax tillbaka och köra det sista ruschet. Emanuel är hos Arne och fixar med mitt moppedäck. Håll tummarna för att jag har en körbar moppe ikväll, för nu saknar jag den!

Nu ska jag tillbaka till reklamen. Inlägg om dagen kommer senare :)

Skolan slut, stallet nästa.

Två lektioner fick räcka för mig idag. Efter gårdagens näsblod känner jag mig inte superpigg direkt. Därför är planen att jag ska åka med tolv-bussen till stallet, fixa min häst och ut på en härlig barbackatur i snön :D
Låter det mysigt? Jag kan lova att det är de ;)



Världens vackraste Pärla, om jag får lov att säga det själv (:


Blödande näsa, wiho.

Nu börjar jag bli riktigt trött på det här. Jag har blött näsblod till och från sedan kvart över två. låter det härligt? jag kan lova er att det är de inte!


Matteprov och tappade hjärnceller.

Matteprov idag och det kändes som att det gick bra, riktigt bra. Nu ska vi bara hålla tummarna för att känslan stämmer.
Efter matteprovet var det kemi och hjälpa nior som gäller. Lars är lagom elak och anklagar mig för att bara ha två hjärnceller som jag tydligen tappade under matteprovet. Får kemilärare lov att säga sånt? ;)

Nu funderar jag på om jag ska krypa i säng och kolla på tv, eller vad kvällen ska få bjuda på..

Nattinatti.

Nu ska jag sova, tidigt, är min plan :D Så godnatt alla söta människor (:

Skola, skola, stall, skola, stall, sova.

Just nu består mitt liv av skola, stall, plugg och sovande. Jag är ganska nöjd med att ha det så faktiskt. Det är ganska skönt att inte bara beroende av datan, utan ha tid till annat. Just därför tänker jag fortsätter så här ett par dagar till :)

Mys på dagen :*

Nu är jag hemma från stallet och ska snart duscha och sen krypa i säng :)

Mattepluggandet blev inte riktigt osm planerat, men det får en stor tummen upp i alla fall. Riktigt mysigt och härligt att sitta med en del av tjejgänget och plugga.
Stallet sen och hästen var massa mys! Går kanon med pellhambettet, vill ändå prova att rakt pellham på henne, för att se hur hon funkar på det :)

Matteskratt.

Nu har jag tagit mig upp ur sängen och ska strax äta frukost och sen diska för atgt vara färdig till elva. Då kommer nämligen tjejgänget, minus Bebbe, hit för att plugga till matteproveet på onsdag. Massa mys på det. Jag gissar på att det kommer bli endel skratt, matteräknande, prat, matteräknande, fnissande och mer matteräknande.
Det jag egentligen vill få fram av det här inlägget är att jag älskar mitt tjejgäng.


Musikallivet, here we come!

Nu är det bestämt, på superriktigt! Hanna kommer vara med mig bakom scen under musikalen i år och inget kan vara bättre än det! Med andra ord betyder det att musikalen i år kommer bestå av stress, skratt, frustration, skratt, irritation, skrat, mer stress och ännu mer skratt. Hör ni hur underbart det låter?
Just nu är jag superpeppad :D

R.I.P, eller inte?

Min data är återupplivad och ufnkar utan problem igen :D Det är verkligen superhärligt att sitta vid den igen. En data jag känner utan och innan, mums :*

Dock är mitt trådlösa tangentbord sönder, så jag får leva med mitt halvtrasiga tangentbord på datan. Men, jag överlever :D


Lycka?

Sovmorgon idag, tredje dagen denna veckan. Verkligen inget man tackar nej till :D Det har varit jättehärligt att bara kunna ta det lugnt på morgonen.

I etermiddag ska vi till Sagré och flytta över de sista grejerna från datan. Har vi tur kommer den med hem i eftermiddag, som en normalt fungerande data. Låter inte det superduper underbart? :D

Lars Winnerbäck.

Vissa fastnar man för, om så bara en period. Det här är mitt.


Med vinden i ansiktet.

Har precis varit ute ne sväng och joggat. Jag kan inte annat än konstatera att Vårgårda faktiskt är riktigt vackert vid den här tiden på dygnet. Jag ritkigt jöt av att ha musik i öronen, känna flyttet i kroppen, titta upp och se ljusen skina. Det var känslan av frihet.!

jag och Pärlan var också ute och joggade idag, så jag är riktigt nöjd med dagens insats :)

Fotoväggen.

Jag älskar den :D


Godmorgon, godmorgon. Hör fåglar sjunga glatt....

Nu är jag vaken men pigg kan man nog inte säga? Planen är i alla fall att jag ska äta frukost och läsa. Sen blir det iväg till skolan.
Jag kan bara konstatera att det är otroligt skönt med sovmogon :D

Vissa älskar men, punkt slut.

Idag har varit en sån där superhärlig och avslappnad dag. Skolan var härlig och stallet lika så. Pärlan var supermysig när jag red ut och jobbade verkligen på som en tok. Älskade, älskade tokfian.
Hann även med de andra tre hästarna idag :) Dolly blev longerad medan Quattro och Ferro fick varsin rykt. Mys på högnivå med andra ord.

Myskatter.

Nu har jag vaknat, tagit mig upp och väntar på att mina mackor i ugnen ska tina.

Pyzen har legat på mina ben hela natten och nu har jag Titania i knät. Japp, våra katter är världens goaste. Så nu ska dem få den uppmärksamhet dem förtjänar från mig, så see you later :D

NattNatt.

Nu är jag trött på allt vad kvällen har att bjuda på, så jag ska lägga mig och sova. Godnatt.

En stund för sig själv.

Med ett täcke över kroppen, en data i knät, glass och tv'n på. Så ser det ut just nu. Jag väntar på att reklamen ska ta slt och Svenska Hollywoodfruar ska fortsätta. Det är riktigt skönt att bara vara en stund, utan datan.7

Nu börjar det igen och jag ska stänga ner datan :)


Höst, med allt vad det innebär.

Nu är det verkligen höst ute. Helgen har bestått av regn, blåst och halv storm. Idag är det mulet och jag kan bara tänka mig hur kallt det är. Just därför sitter jag här med en supergo stickad tröja och ska nu promenera iväg till skolan. Klart kommer vantarna få följa med också, jag lever inte utan dem längre ;D

Ny dag, nya möjligheter.

Godmorgon allihopa. Jag kom i säng senare än planerat igår, fastnade nämligen med näsan i en bok. Men nu är jag i alla fall vaken och uppe. Håret är nytvättat och blött, så jag hoppas det vill torka snabbt. Det blir så kallt att gå till skolan annars, haha.

Nu ska jag äta frukost och fortsätta lösa. Just nu lköser jag "Skakad" och den går verkligen inte att lägga ifrån sig. Sånna böcker är så jobbga :o

a, den bästa av bästa.

Nu är bilderna iväg och jag ska göra mig klar för sängen. Fast mest av allt vill jag konstatera att jag saknar min ponny. Min älskade Aladdin. Jag saknar allt som var så typiskt honom, hans gnäggningar, hans bock i galoppen, hans vägringar, hans pannlugg, hans ansikte. Allt som var Aladdin, jag saknar det något enormt!


Bilder.

Sitter och väntar på att mina bilder ska bli uppladdade på FUJI Direkt så jag kan framkalla dem. Snart borde det vara klart. När dem kommer hem ska dem upp på väggen, så jag alltid blir glad när jag vänder mig om och ser massa glädjande bilder på hästar, katter, vänner och mest av allt massa skratt :D

Finally.

Var det inte det jag sa? :o Min hjärna tänker på engelska! Men, nu är jag i alla fall färdig så jag ska bara plugga in det och hoppas på att jag kan göra en redovisning tidigast tisdag. Det känns, tröttsamt? Skönt att det är klart i alla fall, men jag är sjukt trött..

Jag upptäckte precis att min klocka har gått sönder också. Fattar ni?! jag som verkligen lever med min klocka på armen, hur ska jag klara mig nu? glädjande nyheter är i alla fall att mina data antagligen är återupplivad nu och borde funka som den ska :D Anders är en datagud, jag lovar er!

Engelska, som alltid.

Min hjärna kommer snart sluta t'nka på svenska och bara tänka på engelska. Med andra ord sitter jag och jobbar med min engelska redovisning, precis som alltid. Det ska bli så otroligt skönt när det ähr är över och jag kan lägga engelskan åt sidan och koncentera mig på att faktiskt hinna leva lite igen..

Det har varit otroligt skönt hos Emanuel igår och idag. En möjlighet att bara slappa. Så nu har jag lite mer energi, som snart har försvunnit till min engelska, men i alla fal.. Hinner jag blir det städning av mitt rum ikväll :D

Nu ska jag vända tillbaka till engelska papprerna, så ni får ha det så länge :)

Fix och trix.

Nu har jag kopplat in min mp3, som Pip förövrigt har tuggat sönder ena hörluren till. Min tanke är att jag ska fixa med all musik, rensa, byta namn och få allmänt ordning på den.

Slappar dag i soffan.

Min dag har verkligen tillbringats i Emanuels soffa med tv och data som sällskap. Det har varit otroligt skönt att bara var. Nu på kvällen har det varit tv3.se/play som har hållt mig sällskap och jag kan bara konstatera att jag är fast vid Svenska Hollywood fruar, haha.

Kattvaktare.

Äntligen har jag landat i Emanuels lägenhet. Jag är kattvakt åt Buff och Pip tills imorgon och det ska bli jättemysigt.

utanför fönstret vräcker regnet ner, just därför är det extra mysigt att sitta i soffan, med benen på bordet, en data i knät och Emanuels flecejacka på sig. Jag ska strax resa mig ur soffan igen och fixa mat hade jag planerat :)


Godmorgon.

Nu har även jag tagit mig upp, eller det kanske inte är så många andra vakna vid den här tiden en lördagmorgon? Vad vet jag om det, egentligen? ;)

Nu ska jag strax äta frukost och sen packa för att sova hos min bror inatt :D

Fullspäckad fredag.

Min fredag har verkligen varit fullspäckad, men jag har njutit av den tll max. Eller, skolan kan vi väl ranka bort, resten har varit kanonhärligt :D

Blev att gå med Lydia när hon körde Ferro en sväng, sen blev det uteritt för mig och Pärlan. Lånade Ferros bett och det var som att sitta på en helt annan häst! Pärlan lyssnade på minsta lilla, trampade under sig som en tok och var påväg att explodera av samarbetsvilja, glädje, livslust och ja. Känslan var verkligen enorm. hon gör mig stolt dagar som denna och jag inser varför jag fortsätter kämpa för henne, med henne.

Musik, chatt och fredag

Nu sitter jag med musiken på, chattar med syster och njuter av att det är fredag. Snart blir det stallet sen hem och vika reklam. Efter det blir det nog en stund vid datan och sen läsa. Jag ska bara ta det lugnt i kväll, imorgon blir det ju reklamutkärning, stallet, kattvakt, ljus i alingsås och engelska plugg. Men hej, jag gillar läget ;)

Skrämmande lärare.

Fysikprov på morgonen och jag är glad om jag får ett g, det kändes verkligen superdåligt! Efter fysiken var det engelska och min lärare skrämmer mig, på riktigt! Hon fick verkligen utbrott på mig idag och egentligen hade jag inte gjort något. Inte annat än gjort vad Klas bad mig om och lyssnat på henne. Den är skrämmande att se andra folks ilska.

Godmorgon fredag.

Nu är jag vaken, uppe, påklädd och frukostäten. Vilket betyder att jag strax ska öppna mina fysikböcker och plugga lite mer. Det låter underbart va?

Fredag idag, vilket betyder fysikprov, engelskaredovsining (vilken ag får lov att göra nästa vecka) matte och sen foto. Dagen börjar hemskt, men slutar med härligaste lektionene p hela veckan :D Plus att jag lånar med en kamera hem, så imorgon kväll ska jag och Elin ut på ljus i Alingsås och fota (y)

Fysik, ingen hitt just nu.

Nu sitter jag med fysik upp över öronen, fattar ingening och har prov imorgon. Tycker ni att det låter lyckat? Det gör inte jag. Så, nu ska jag återvända till fysikböckerna och hoppas att jag snart fattar något. Ett g vore trevligt i alla fall.

Håltimme, bank, skola, idrott.

Nu har jag haft håltimme, eller det är ungefär en kvart kvar på den. Jag fick ta mig ne sväng in till Alingsås för att snabbt hämta ut pengar till hovslagaren. Nu är jag hemma en sanbbis och jar precis bytt om till idrottskläder. Det är nämligen idrott och stavgång som står på schemat nu. I väskan kommer mössa, vantar och halsbuk följa med. Man kan ju inte beskylla vädret för att vara varm i alla fall..

Skoldags.

Rummet är färdigt, väskan packad, frukosten äts just nu. Så om bara någon minut tar jag mig iväg till skolan. Tyvärr kommer det inte bli några uppdateringar fören jag kommer hem någon gång ikväll, men vi hörs och ses då :)


Morgonplugg.

Nu har jag läst min engelska bok och hunnit dit vi ska, det känns verkligen jättebra! Jag brukar ju alltid ligga ett kapitel efter, men inte dag inte. Så lite nöjd är jag allt med mig själv, även om jag har både fysikprov och engelska redovisning imorgon. Var av jag inte ens har börjat med engelska redovisningen. Iofs, Susanne har lovat att jag får göra det nästa vecka, då bodelningen egentligen skulle ha varit gjord under denna veckan..

Nu ska jag städa lite smått på mitt rum. Få bort alla katthår från sängen, ta ut disk till köket och damsuga golvet.

Godmorgon, godmorgon.

Nu har jag tagit mig upp us sängen, 40 minuter senare än vad jag hade planerat. Men jag får lov att skylla mig själv. Jag fastnade nämligen framför tv'n igår, så jag släckte först vid elva..
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen läsa min engelska bok :)

RSS 2.0